Bagarstugan
Tunnbröd var en viktig del av basmaten under flera hundra års tid och förknippas ofta med den norrländska mattraditionen. Det tunna brödet torkades efter gräddningen och förvarades det torrt kunde det hålla mycket länge. I Bagarstugan kan du provsmaka tunnbröd som är bakat på traditionellt sätt efter äldre recept.
Dag | Tid |
---|---|
8 november 2025 | 11.00-16.00 |
9 november 2025 | 11.00-16.00 |
10 november 2025 | 11.00-15.00 |
11 november 2025 | 11.00-15.00 |
12 november 2025 | 11.00-15.00 |
13 november 2025 | 11.00-15.00 |
14 november 2025 | 11.00-15.00 |
15 november 2025 | 11.00-16.00 |
16 november 2025 | 11.00-16.00 |
17 november 2025 | 11.00-15.00 |
18 november 2025 | 11.00-15.00 |
19 november 2025 | 11.00-15.00 |
20 november 2025 | 11.00-15.00 |
21 november 2025 | 11.00-15.00 |
22 november 2025 | 11.00-16.00 |
23 november 2025 | 11.00-16.00 |
Hitta till Bagarstugan
