Sparad som favorit Spara som favorit

The National och Albin Lee Meldau - inställt

Sollidenscenen

Evenemang på Sollidenscenen

Nationalscenen Sollidenscenen har inte bara Stockholms vackraste utsikt – här kan du njuta av Allsång på Skansen, nyår, nationaldagsfirande liksom en mängd folkkära artister och världsstjärnor varje år.

Läs mer ›

Konserten den 30 maj 2020 har på grund av rådande situation blivit inställd. Arrangören undersöker ifall den går att flytta till ett nytt datum. För ytterligare information kontakta FKP Scorpio eller Eventim.

Om artisterna

The National är ett av vår tids största och mest hyllade indierockband, och live är de en helt fenomenal upplevelse. Ständigt på gränsen till att brista balanserar de mellan det återhållsamt finstämda och dova urladdningar. Aktuella med fantastiska albumet ”I Am Easy To Find” som kom tidigare i år kommer de nu till Stockholm och Skansen.

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt. Nästa år bjuder Albin på inte mindre än två nya album – ett på svenska och ett på engelska.


Liknande aktiviteter

Upp