Datumet för denna aktivitet har passerat

Sparad som favorit Spara som favorit

The Beach Boys Sollidenscenen - inställt

På grund av rådande läge är The Beach Boys konsert inställd. Arrangörerna tittar på möjligheten att flytta konserten till ett senare datum.

Sollidenscenen

Evenemang på Sollidenscenen

Sollidenscenen har utvecklats till en nationalscen som förknippas med nyår, nationaldagsfirande och Allsång på Skansen.

Läs mer ›

The Beach Boys konsert inställd

Konserten med Beach Boys är tyvärr inställd på grund av regeringens beslut om att förbjuda större folksamlingar för att minska spridningen av Covid-19. Arrangörerna tittar på möjligheten att flytta konserten till ett senare datum.

Vid frågor om eventet hänvisar vi till arrangören FKP Scorpio.

FKP Scorpio
Mail: info@fkpscorpio.se
Tel: 08-410 462 42

Eventim (biljettförsäljningen)
Tel: +46 (0)771 130 150

The Beach Boys

Med mer än ett halvt sekel bakom sig ligger The Beach Boys musikfans världen över precis lika varmt om hjärtat som när ”Surfin” toppade hitlistorna. Synonyma med Kalifornien, surf och good times har de amerikanska ikonerna skrivit in sig själva i historieböckerna och the Music Hall of Fame som ett av samtidens allra största popband. “Surfin’ USA”, “I Get Around”, “California Girls”, “Barbara Ann”, “Good Vibrations” och “Wouldn’t It Be Nice” är bara ett axplock av legendarernas enorma musikkatalog, och konserten på Skansen kommer bli en oavbruten hitkavalkad.

The Beach Boys består idag av låtskrivaren och frontmannen Mike Love tillsammans Bruce Johnston, Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher och Randy Leago.

Fler artister tillkommer till detta konsertdatum.

Åldersgräns 13 år. Gäller även om barnet har hörselkåpor.

Skansens årskort gäller ej till denna konsert.


Liknande aktiviteter

Upp