Kom till Skansen med EkmanBuss

Erbjudande: Åk egen buss till Skansen

För att elever på ett tryggt sätt ska kunna ta del av våra skolprogram och åka till Skansen utan att belasta kollektivtrafiken erbjuder Skansen och EkmansBuss Flexibussitet busstransport till reducerat pris i samband med bokning av visning.

Res tryggt till Skansen

Under rådande pandemi ges skolklasser möjlighet att resa till Skansen med EkmanBuss Flexibussitet till ett rabatterat pris. Då reserestriktionerna i lokaltrafiken kvarstår vill Skansen och EkmanBuss Flexibussitet säkerställa att eleverna på ett tryggt sätt kan ta sig till skolvisningarna trots kollektivtrafikens reseutmaningar.

Rabattpaketet inkluderar valfria skolprogram samt bussresa tur och retur till Skansen med EkmansBuss Flexibussitet. Priset varierar beroende på avstånd till Skansen.

Buss för 29-50 personer (från 2950 kr)
Buss för 70 personer (från 3950 kr)

Bokning

För bokning och offert, upptäck våra skolprogram och boka er bussresa samtidigt som ni bokar en lektion.

Uppge skolans namn, lärarens namn och telefonnummer, vilken årskurs eleverna går, antal elever och lärare. Ange även önskemål om dag och tid för visning samt tid för upphämtning av buss.

Vill du ha kontakt med en av våra besöksvärdar för att få veta mer? Ring Skansen Bokning på 08-442 82 70, eller mejla bokning@skansen.se

Upp