Natt under ytan på Baltic Sea Science Center

Datumet för denna aktivitet har passerat

Sparad som favorit Spara som favorit

Natt under ytan

​Vad händer egentligen under ytan på natten? Under höstlovet ges en unik chans att uppleva vad Östersjöns innevånare har för sig när museet har stängt. Biljetter längre ner på sidan!

Baltic Sea Science Center

Baltic Sea Science Center på Skansen

Följ med under ytan och upplev Östersjöns fantastiska mångfald!

Läs mer ›

Vad händer egentligen under ytan på natten? Var gömmer sig ålen när det blir mörkt och hur sover kantnålar och maneter? Följ med ner bland de magiska Östersjöakvarierna efter att museet har stängt. I ficklampans sken möter vi plattfiskar som gömmer sig i sanden, de stora torskarna som är vakna hela natten och några av de andra djur som lever i vårt närmaste hav.

Under höstlovet ges en unik möjlighet att följa med ner under ytan på Skansens Östersjöakvarium efter att alla andra besökare har gått hem. Häng med på en guidad visning i mörkret och upplev vad havets innevånare har för sig när solen gått ner.

När: 24/10–1/11, kl 15.30. Visningen tar cirka 45 minuter.
Pris: 40 kr per person (entré till Skansen tillkommer).

Innan visningen behöver du visa upp kvittot du får till din mejl vid biljettköpet. Kvittot visas upp inne på Baltic Sea Science Center.

OBS! Skansens entréer stänger 15:00 så du måste befinna dig inne på Skansens område innan stängning för att kunna delta i visningen.

Åldersrekommendation
Natt under ytan riktar sig till barn från 7 år och medföljande vuxen.

Höstlov på Skansen – Mysteriet i Stadskvarteren

Under höstlovet kan du även ta del av årets höstlovsprogram på Skansen – Mysteriet i Stadskvarteren. Leta ledtrådar, lös gåtor och hjälp Hemliga Sällskapet lösa mysteriet i Stadskvarteren.

Läs mer om Höstlov på Skansen


Liknande aktiviteter

  • Rådande restriktioner innebär att Skansen kan ha som mest 5000 gäster samtidigt på området. Därför måste vi reservera oss för att vi kan behöva stänga entréerna när det är fullsatt. Vi gör allt vi kan för att du ska få ett bra besök på Skansen, välkommen!

  • Köp här

Upp