Lodjur på Skansen

Den här aktiviteten måste förbokas

Sparad som favorit Spara som favorit

Bakom kulisserna: Morgon hos djuren

FÖRBOKAS! Kom till Skansen innan vi har öppnat för andra gäster och följ med på ett spännande och nära besök hos våra djur.

Upplev en unik morgon hos våra djur. Tillsammans med en av våra djurvårdare deltar ni i djurens morgonrutiner och får en närmare inblick i hur Skansen arbetar med djurvälfärd och artbevarande.

Djurvårdaren matar något av följande djur under er upplevelse: säl, lappuggla, utter, järv eller björn. Eftersom djuren lever som i det vilda med oregelbundna foderrutiner kan vi inte garantera ett specifikt djur.

När: kl 8.30-10.00 mån-sön. Vi möter er vid Skansens huvudentré.
Tidsåtgång: 1,5 timme.
Antal deltagare: Minst 2, max 6 personer*.
Åldersgräns: Från 10 år. Barn under 10 år rekommenderas att gå i sällskap med en vuxen.
Pris: 900 kr/per person**.
Årskortsinnehavare och medlemmar i Skansens och Nordiska museets vänner har 10% rabatt, uppge kod ”årskort” när du bokar. Ta med ditt års- eller medlemskort till visningen.

Vill du boka?

Boka genom att mejla oss på bokning@skansen.se


*För att visningen ska kunna genomföras måste minst två personer vara anmälda. Om antalet anmälda är färre än två förbehåller sig Skansen att boka om upplevelsen till en annan dag.

**Full återbetalning vid avbokning senast 48 timmar innan visningens start. Behöver du avboka mindre än 48 timmar innan visningen finns möjlighet att byta till en annan dag.

Upp