Sparad som favorit Spara som favorit

Millencolin 22 juni

Millencolin firar 30-årsjubileum med en helkväll på Skansen tillsammans med några av deras favoritband! Under Royal Punk Fest – Millencolin 30th Anniversary kommer publiken att få se Sum 41, Kvelertak, Världen Brinner och avslutningsvis Millencolin inta Skansen i Stockholm för en oförglömlig sommarkväll den 22 juni!

Sollidenscenen

Evenemang på Sollidenscenen

Nationalscenen Sollidenscenen har inte bara Stockholms vackraste utsikt – här kan du njuta av Allsång på Skansen, nyår, nationaldagsfirande liksom en mängd folkkära artister och världsstjärnor varje år.

Läs mer ›

Tider

ons 22/6 16:30
Visa alla tider ›

Biljetter hittar du här

Millencolin
Punklegenderna Millencolin från Örebro är en av våra största rockexporter. Bandet har genomfört flera världs- och Europaturnéer vilket resulterat i att de har samlat på sig dedikerade fans runtom i världen. Från deras debutalbum “Same Old Tunes” till senaste plattan “SOS” har Millencolin under tre decennier gett oss trallvänlig punk som fått konsertlokaler över hela världen att gunga. I sommar återvänder de hem till Sverige för att fira sitt 30-årsjubileum tillsammans med den svenska publiken!

Sum 41
Det kanadensiska bandet Sum 41 har skapat ett namn för sig själva med punk- och rocklåtar som “In Too Deep”, “Fatlip” och “Still Waiting”. De har sålt över 15 miljoner skivor världen över, fått en Grammy nominering, vunnit 2 Juno Awards och flera Alternative Press Music Awards priser. Sum 41 beskriver sig själva som kompromisslösa och ärliga, utan några planer på att sakta ner. Vi ser fram emot att få se det ikoniska punkbandet i Sverige igen!

Kvelertak
Norska metalgiganterna Kvelertak är inga främlingar för den svenska publiken och har agerat support till band som Ghost och Metallica. Karriären tog fart redan vid det självbetitlade albumet från 2011, som innehåller låtar som “Mjød och “Blodtørst”. 2020 släpptes deras fjärde album “Splid” vilket är det första albumet med Ivar Nikolaisen som sångare. Kerrang! kallar bland annat skivan: “the perfect rock’n’roll record from a genuinely unique brand”.

Världen brinner
Västeråsbaserade Världen Brinner albumdebuterade med “Slöseri av tid” 2018 och två år senare kom uppföljaren “Vi Äger Natten”. Bandet spelar energifylld punkrock på svenska och har gjort sig kända för sin karisma och scenenergi. Låttexterna handlar ofta om orättvisor som bandet upplever finns i samhället och låten “Dom Mörda Ida” fick ett stort genomslag med sitt starka budskap mot kvinnomisshandel. Världen Brinner har tidigare turnerat med Millencolin och i sommar spelar de på samma scen igen!

Vi ser fram emot en fullspäckad kväll tillsammans med Millencolin, Sum 41, Kvelertak och Världen brinner när Millencolin firar 30 år på Royal Punk Fest – Millencolin 30th Anniversary!


Liknande aktiviteter

Upp