Ljusvandring på Skansen 21 november

Upplev hur det var att leva på den tiden då elektriciteten ännu inte hade kommit in i hem och hus och vi istället använde eldens sken från brasor, facklor och ljus för att lysa upp. Gå på en stämningsfull vandringar den 19 och 21 november.

I staden liksom på landsbygden rådde mörker och enkel belysning under början av 1800-talet. Arbete utfördes så mycket som möjligt under dygnets ljusa timmar. Nästan 200 år senare kan vi arbeta och roa oss såväl på natten som på dagen. Tack vare den elektriska belysningen kan vi vända på dygnet.

I skymningen och i lyktans sken ledsagas gruppen till en eller flera kulturhistoriska miljöer.

Åldersgräns 10 år

Datum och tid: 21 november 2019 kl 18–19.30
Kostnad: 350 kr/pers inkl entré
Plats:
Mötesplats Skansens Huvudentré

Bokningsinformation

Bokning görs på Skansen Bokning tel 08-442 82 70 eller bokning@skansen.se. Skriv namn på alla deltagare, personnummer, adress, telefonnummer.

Bokningens öppettider är måndag-tisdag, torsdag-fredag kl 9-15 (lunchstängt kl 12-13), onsdag kl 13-15.

- LÄS MER -

Allmän information/avbokning

Fakturering sker efter kursen.

Vid avbokning: Bokningen är bindande. Avbokning kan ske fram till 14 dagar innan programtillfället. Vid avbokning senare än 14 dagar innan programtillfället debiteras hela avgiften. (Återbetalning p g a sjukdom om man kan uppvisa läkarintyg).

Har du frågor om hantverkskvällens innehåll? RHar du frågor om bokningen? Ring Bokning 08-442 82 70.

- LÄS MER -

Information enligt personuppgiftslagen

För att underlätta administrationen lagrar vi uppgifter om namn, adress och personnummer. Uppgifterna lagras i vårt boknings- och ekonomisystem.

Vi hanterar uppgifter enligt GDPR.

Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du anger dina uppgifter via mail eller telefon så kommer de att sparas i vårt boknings- och ekonomisystem, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.

- LÄS MER -

Visningar för privatpersoner eller föreningar

Upp