Datumet för denna aktivitet har passerat

Sparad som favorit Spara som favorit

Kulturnatt Stockholm

Skansen öppnar sina portar under Kulturnatt Stockholm den 27 april mellan kl.18 och 24.

Upptäck Skansen under kulturnatten med fri entré!

Visning i Kronbergs ateljé
Ta ett sällsynt tillfälle i akt att se en våra extra speciella kulturhistoriska miljöer när det tillfälligt bjuds in till visning av Kronbergs ateljé. 30 minuters visning av Kronbergs ateljé från 1910-talet, känd från omslaget av ABBAs sista album "The Visitors". Observera att fotomöjligheten när mörkret faller på är mycket begränsad.
Visningstider: 18:15, 19:15, 20:15, 21:30, 22:30 och 23:30. Samling på Bollnästorget där det även går att hämta biljetter till de olika visningarna av en programvärd.

Baltic Sea Science Center
Följ med ner i våra under ytan på Östersjön i det nyöppnade Baltic Sea Science Center och lär dig mer om livet och miljön kring Östersjön!

Ljus, mörker och folktro
Berättelser om ljus, mörker och folktro i Älvrosgården.
Öppet kl 18–24. Om fullt, insläpp varje hel och halvtimme.

Slöjd och hantverk i Oktorpsgården - lär dig mer om slöjd och hantverk
Öppet kl 18-24. Om fullt, insläpp varje hel och halvtimme.

Korvgrillning - eldarna i fyrfaten vid Bollnästorget tänds för grillande av korv (går bra att ta med egen eller köpa på plats) och gästerna kan värma sig runt elden i sällskap av stämningsfull musik.

Skansenbutiken i Logen - kvällsöppet i butiken vid Bollnästorget där gäster bland annat kan köpa de nya årskorten och alla möjliga varor ur Skansens uppskattade sortiment.

Restaurangerna håller inte öppet på Skansen under kvällen!

På plats vid Bollnästorget finns också Skansens fantastiska volontärer redo att svara på frågor och vara gäster behjälpliga under kvällen.

Läs mer om Kulturnatten på Stockholms hemsida: Kulturnatt Stockholm

Upp