Julklappar från Skansenbutiken

Företagsjulklapp för alla

På jakt efter en uppskattad julklapp eller nyårsgåva till medarbetare och kunder? I våra butiker och verkstäder finns gåvor i både modern och traditionell design och Skansens årskort är en julgåva som ger glädje hela året.

Uppskattad julklapp året runt - årskort på Skansen!

Vem har sagt att platta paket är tråkiga? Ett årskort för 295 kronor är en riktigt bra julklapp som håller i 365 dagar och dessutom ger ägaren en rad fördelar, rabatter och erbjudanden utöver entré till Skansen. Läs mer om årskortet här. För att köpa flera årskort kontakta Evenemangsavdelningen på tel 08-442 82 66 eller via mejl.

Julklappar från Glasbruket

Glastomtar från Skansens Glasblåseri står på träbänk

Stockholms enda glashytta finns intill Stockholms glasbruk på Skansen. Här hittar du vackra och personliga klappar för kunder och medarbetare. Alla produkter som säljs har skapas i hyttan.

Pyntljusstake från Krukmakeriet

Pyntljusstake från Krukmakeriet med ljus i
Pyntljusstake från Krukmakeriet |

Hos Krukmakeriet i Skansens stadskvarter tillverkas och säljs julgåvor med hantverkskvalité. Den uppskattade pyntljusstaken smyckas fint efter säsong, 240 kr (inkl moms). Här hittar du inspiration och fler julgåveförslag från Krukmakeriet.

Krukmakeriet kan även ge förslag på individuella julgåvor ur den egna kollektionen, pynt och inslagning efter era önskemål.

Julklappar från Skansenbutiken

Skansenbutiken är full av klassiskt hantverk och nyskapande design. Här finns också Skansens egen kollektion. Många av inredningsprodukterna är inspirerade av den mönsterskatt som finns i Skansens klädkammare. Tidlösa produkter full av historia. Ge bort en del av Sveriges historia i julklapp! Välkommen in i Skansenbutiken utanför Skansens huvudentré. Vi hjälper gärna till med julklappsarrangemang. Du kan också handla direkt i Skansens webshop.


Jul på Skansen för företag

Upp