Företagsjulklapp för alla

På jakt efter en uppskattad julklapp till era medarbetare och kunder? Skansens årskort är en gåva som ger glädje hela året och i våra butiker och verkstäder finns presenter för alla smaker.

Ge personalen ett år på Skansen

Vem har sagt att platta paket är tråkiga? Vårt årskort för 365 kronor är en julklapp som håller i ett år och dessutom ger ägaren en rad fördelar, rabatter och erbjudanden utöver entré till Skansen. Läs mer om årskortet här. Och köp våra presentkort på årskort här.

P.S. Alla årskortsintäkter går tillbaka in i Skansens verksamhet. Varje sålt årskort hjälper därmed till att underhålla och bevara Skansens hus, gårdar och djur för framtida generationer.

Skansenbutikens julgåvor

Skansenbutiken är full av klassiskt hantverk och nyskapande design. Här finns också Skansens egen kollektion, inspirerad av vår historiska mönsterskatt. Ge bort en del av Sveriges historia i julklapp!

I Skansenbutiken hjälper vi gärna till med personliga julklappar som passar ert företag. Du kan också handla direkt i Skansens webshop.

Glasbrukets julgåvor

Stockholms enda glashytta finns på Stockholms glasbruk på Skansen. Här hittar du personliga julklappar som har blåsts i hyttan.

Vill ni ge bort en oförglömlig aktivitet? Läs mer om vår kurs i glasblåsning här.

Krukmakeriets julgåvor

Hos Krukmakeriet i Skansens stadskvarter tillverkas och säljs keramik med hantverkskvalité. Klassiska krukor, ljusstakar och praktfat är alla uppskattade julgåvor. Läs mer om Krukmakeriets julgåvor här.

Krukmakeriet kan även ge förslag på individuella julgåvor, pynt och inslagning efter era önskemål.

Upp