Julbordet är dukat på restaurangerna på Skansen

Julbord i unik miljö

Julens smaker är fantastiska! Restaurangerna har laddat skafferierna med välsmakande julbord. Kombinera er middag med en av Skansens unika företagsupplevelser!

Privat sittning eller hemleverans från Restauration Gubbhyllan

Boka en egen restaurang kvällstid, med plats för bara er. I Restauration Gubbhyllans historiska lokaler tar man endast emot ett sällskap per kväll. Här tillagas allt från grunden och helt utan tillsatser. Välj mellan en julinspirerad meny i fem serveringar, vintermeny med skog och vilt som tema eller aktivera er med kockarna i köket för att sedan avnjuta måltiden vid de dukade borden. För mer information eller bokning, kontakta bokning@gubbhyllan.se eller ring 08-6644200.

Kan ni inte komma till oss så kan vi komma till er! Boka julmaten till företaget eller ge bort en julmatspresent i julklapp till personalen. Se mer på www.julmaten.nu.

Julbord i 1800-talsmiljö på Krogen Stora Gungan

Med hållbarhet och tradition som ledord serverar Krogen Stora Gungan i år julstämning i två tappningar: klassiskt julbord eller en julinspirerad à la carte-meny.

Vackert belägen på höjden ovanför Stadskvarteren ligger Krogen Stora Gungan. Här bjuds in till ett traditionellt julbord med svenska smaker i rustik 1880-talsmiljö. Njut av inlagd sill, krämig Janssons frestelse, dopp i grytan och ett stort urval av hembakade julkakor och godis. Känn doften av dekorerade kanelstänger och låt dig värmas av vinglögg vid den tända brasan. Den som önskar intager Krogens egen snaps till tonerna från de egna snapsvisorna. Läs mer och boka på Stora Gungan.

Klassiskt julbord i Sollidens matsal

I Sollidens matsal välkomnar vi till ett traditionellt julbord! En mängd olika sillar, kalla och varma rätter likväl som ett brett vegetariskt och veganskt utbud utlovas. Och såklart - ett härligt gottebord fyllt av hembakta sötsaker! Läs mer och boka på Skansens Restaurangers hemsida.

Boka julbord för privata sällskap om minst 25 gäster i en av Skansens historiska lokaler. Mejla info@skansensrestauranger.se för mer information.

Julfest på Skansen-Akvariet

Upplev en djungeljul i exklusiv enskildhet! Vid stranden av korallrevet skimrar middagsbordet i skymningen. Det är dukat för julfest på Skansen-Akvariet, en upplevelsemiddag för alla sinnen.Anvjut en djurisk välkomstdrink, annorlunda julmiddag signerad Onzo, glögg, lagtävlingar och möte med djur för de som vill.

Läs mer och boka Skansen-Akvariets julfest, en privat helkväll kl. 18-23, på Onzos hemsida.

Julbord och fest i tre tappningar hos Flickorna Helin

I ståtliga Skånska Gruvan bjuder Flickorna Helin in till julbord och fest kvällstid för sällskap om minst 15 personer. Välj mellan tre välsmakande teman: veganskt, klassiskt eller mångkulturellt. För mer information och bokning, kontakta info@flickornahelin.se.


Julupplevelser

Upp