Sparad som favorit Spara som favorit

Hov1 Sollidenscenen 27 augusti 2022 - Slutsålt

Hov1s exklusiva konsert på Skansen flyttas fram till den 27 augusti 2022.

Sollidenscenen

Evenemang på Sollidenscenen

Nationalscenen Sollidenscenen har inte bara Stockholms vackraste utsikt – här kan du njuta av Allsång på Skansen, nyår, nationaldagsfirande liksom en mängd folkkära artister och världsstjärnor varje år.

Läs mer ›

Tider

lör 27/8 19:30 - 23:00
Visa alla tider ›

I somras släppte Hov1 sitt fjärde album och planerade för en stor turné. Men till följd av pandemi och regeringens restriktioner angående folksamlingar fick det prisade bandet tänka om. Istället för turné gör nu Hov1 endast en exklusiv konsert på Skansen, som har flyttats till den 27 augusti 2022.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta din biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!

Åldersgräns 13 år. Gäller även om barnet har hörselkåpor.

Skansens årskort gäller ej till denna konsert. Till konsertområdet krävs konsertbiljett som köps via länk nedan.

Biljetter till Hov1 på Skansen går att köpa via Live Nationbiljetterna är slutsålda.

Bandet Hov1 spelar på Skansen

Hov1

Det har gått sex år sedan Hov1 släppte sin första låt ”Hur kan du säga saker” och svepte in en hel generation i en långvarig Hov1-feber. Axel, Dante, Ludwig och Noel har prisats som grupp flera gånger.

Under sista veckan i februari 2020 bjöd Hov1 på turnén Cirkus Montague. Sex exklusiva konserter där endast de som lyckades få en plats längst fram i kön fick uppleva en helt unik show. De som inte hade turen att komma in på konserterna får en till chans när Hov1 spelar på Skansen den 27 augusti 2022.

Skansens årskort gäller ej till denna konsert.

Entré till Skansen ingår i biljetten.


Liknande aktiviteter

Upp