Sparad som favorit Spara som favorit

Gorillaz 4 augusti

Gorillaz första livespelning någonsin i Sverige 2017 utmynnade i en utsåld eufori. Nu är det dags igen. Den 4 augusti kommer de till Sollidenscenen på Skansen.

Sollidenscenen

Evenemang på Sollidenscenen

Nationalscenen Sollidenscenen har inte bara Stockholms vackraste utsikt – här kan du njuta av Allsång på Skansen, nyår, nationaldagsfirande liksom en mängd folkkära artister och världsstjärnor varje år.

Läs mer ›

Tider

tor 4/8 17:30
Visa alla tider ›

Biljetter och entré

Biljetter till konserten köper du här, via Eventim.

Rekommendationen är att alltid köpa biljetter via den officiella biljettåterförsäljaren. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Entré till Skansen ingår i biljetten.

Om Gorillaz

Gorillaz ställde till med en ordentlig fest på Hovet 2017. Deras första livespelning någonsin i Sverige utmynnade i en utsåld eufori. Nu är det dags igen. 4 augusti tar de virtuella antihjältarna och superstjärnorna över Skansen. Välkommen till en av sommarens absolut roligaste kvällar!

Det virtuella bandet Gorillaz består av sångaren 2D, basisten Murdoc Niccals, gitarristen Noodle och trummisen Russel Hobbs. Sedan bandet skapades av Damon Albarn och Jamie Hewlett har de gästats av allt från undergroundrappare till några av världsmusikens största och legendarer som Robert Smith och Elton John.

Sen den självbetitlade debuten avtäcktes 2001 har Gorillaz kammat hem såväl en Grammy som några BRIT Awards, gjort utsålda världsturnéer och utsetts till planetens mest framgångsrika virtuella band av The Guinness Book Of World Records. Men framför allt har de ständigt flyttat fram populärmusikens gränser.

Genom ett konstant utforskande samt outsinlig fantasi och nyfikenhet har Gorillaz skapat ett musikaliskt parallelluniversum där allt är tillåtet. Denna kreativa öppenhet har banat väg för en helt ny, mer gränslös generation popartister. Och att Gorillaz själva knappast har fått slut på idéer manifesterades på bandets sjunde studioalbum ”Song Machine, Season One: Strange Timez”.

I sommar återvänder coola Noodle och hennes kollegor äntligen till Sverige!


Liknande aktiviteter

Upp