Skansenvärdinna i Skogaholms trädgård

Oväntat besök - gästspel av Skansenexpert

Bokat konferens, middag eller fest? Få ut ännu mer av Skansen! Boka in en av Skansens experter som ger er intressant kuriosa under en paus.

Bokningsförfrågan

Ett oväntat besök på konferensen

Skansen är ett Sverige i miniatyr - fullt av kunskap om både natur, djur och kultur. Med ett besök av en av våra duktiga Skansenkollegor får ni chansen att lära er ännu mer. Hur såg livet i Sverige ut förr i tiden? Hur jobbar vi på Skansen med våra djur? På en utsatt tid under konferensen eller middagen kommer en av våra experter till er på besök. Ett välkommet avbrott i talarlistan!

Välj mellan:
DJURMÖTE

En av våra erfarna djurvårdare dyker upp och tar med er till djurens värld för en kort stund. Med sig har djurvårdaren ett par smådjur, t.ex. fågelspindel, råtta, majsorm eller vandrande pinne/blad. Djurmötet leder till spännande samtal och oväntade lärdomar. Alternativt kan djurvårdaren ta med sig spår av större djur: ett kranie, ett skinn eller varför inte björnspillning. Vi berättar alltid innan vi tar fram djuren vilka djur vi har med oss då vissa kan ha fobier.

eller:
LEVANDE HISTORIA

På Skansen möts det förflutna och nuet, traditioner och trender - Sveriges själ i ett levande museum, mitt i Stockholm. Låt en liten bit av historien gästa er konferens! En av Skansens kulturhistoriskt klädda museipedagoger kommer på besök, har med sig ett föremål från Skansens samlingar och ger er en inblick i livet från förr.

Plats: I er restaurang eller konferenslokal på Skansen
När: Året runt, dag som kväll
Tidsåtgång: 15-30 min
Pris: 3 500 kr (exkl. moms)
Kontakt: Skansen Bokning tel 08-442 82 70 eller mejl bokning@skansen.se


Guidade visningar

Upp