De gifte sig på Drop In

En annons i tidningen fick Niklas och Nong Stamborg att bestämma sig - de skulle gifta sig på på Skansen. Ett beslut de inte ångrar en sekund.

–Det var fantastiskt, vi kunde bara slappna av och koncentrera oss på varandra.

Att det skulle bli de två var redan bestämt, men hur och var den stora stunden skulle äga rum var lite mer osäkert. Så fick Niklas och Nong Stamborg syn på en annons i tidningen och plötsligt var det självklart. De skulle gifta sig på Skansen. Utan att behöva göra en massa bokningar eller förberedelser, bara ta med legitimation och hindersprövning och dyka upp på dagen för drop in-bröllop.

–Skansen är en fantastisk plats, en av Stockholms vackraste och det kändes så lyxigt att få allt serverat och färdigplanerat, berättar Niklas Stamborg.

Solen sken från en klarblå himmel när dagen var kommen och paret hade med sig släkt och vänner för att dela det stora ögonblicket. Drop in-bröllopen på Skansen har blivit väldigt populära med många besökare, rekordet är uppe på 465 gifta par. Niklas och Nong upplevde ändå att allt flöt på väldigt smidigt.
–Även om det var många par gick det jättebra. Vi kunde gå runt och ta del av utbudet runtomkring medan vi väntade på vår tur. Vi behövde inte fundera på några detaljer utan kunde bara njuta av sällskapet och varandra, berättar Niklas Stamborg.
Det är nu snart fyra år sedan Niklas och Nong blev man och hustru och bröllopet på Skansen är ett fint minne de gärna ser tillbaka på.
–Jag rekommenderar verkligen andra par att göra som vi. Det var fantastiskt, vi kunde bara slappna av och fokusera på varandra.

Läs mer om hur drop in-bröllopet funkar här >>


Bröllop

Upp