Sparad som favorit Spara som favorit

Daniel Lemma på Skansen

Daniel Lemma inleder på Skansens nya scen, Galejan, med en härlig folkparkskänsla. Kom och upplev en klassisk folkparkskväll med kulörta lyktor, musik och mat och dryck!

Galejan - dansbana och tivoli som på 40-talet

Galejans dansbana på Skansen 1948

Galejan – snurra runt i både karuseller och på dansgolvet som man gjorde redan på 40-talet!

Läs mer ›

Tider

tor 8/8 19:00 - 00:00
Visa alla tider ›

Daniel Lemma & Hot This Year Band, 8/8 2019

Daniel Lemmas genombrottssingel “If I Used to Love You” sålde guld och den nya singeln “One Small Step” har redan roterat på radion i flera månader. Men det är på scen, med ett stort, tajt, pulserade band i ryggen som han allra helst ska höras. Vid en exklusiv spelning intar Daniel Lemma Skansens nya klubbscen Galejan med sin särpräglade röst. Tillsammans med reggaekollektivet Hot This Year Band bjuder han på en konsertkväll fylld av tidlös reggae med soulig touch.

Biljettpriser: 310 kronor, exklusive serviceavgift

Försäljningsställen: ticketmaster.se

Åldersgräns: 13+

Schema:
17:30 Grindarna öppnar för de som vill äta eller ta ett glas innan showen
19:00 - 19:30 Förband: Amanda Andréas
20:00 - 21:30 Daniel Lemma & Hot This Year Band
21:30 - 23:59 DJ Challe Elliot

Amanda Andréas​

Amanda Andréas

Aktuell med det hyllade debutalbumet "Som havet" intar Amanda Andréas Skansen med Sveriges nya låtskatt! Tillsammans med musiker från bland annat Augustifamiljen och Håkan Hellströms band bjuder hon på oförglömliga liveupplevelser fyllda av jazzigt vardagsbetraktelser och medryckande popslingor.

DJ Challe Elliot

Challe Elliot är vår DJ för kvällen. Med sin okuvliga kärlek till musiken och dansen har hon spridit glädje på klubbar som Stubborn Heart och Bangers'n'Mash. Stockholms soul-stråle kommer på Galejan att bjuda på svängig northern soul och r'n'b från 60-talet, allt från varsamt vårdade originalvinylsinglar. Ta på dansskorna! Chansen är stor att du inte vill lämna dansgolvet, och blir siste man på Skansen


Liknande aktiviteter

Upp