Clown Cirkus Skansen
Sparad som favorit Spara som favorit

Cirkushelger på Skansen

Välkommen in i manegen! Alla helger under hela våren fram den 19 april är det cirkushelger för hela familjen på Skansen. På lördagar kan alla barn gå på öppen cirkusskola och på söndagar blir det cirkusföreställningar med Cirkus Skansen.

Bragehallen

Bragehallen

Från ölhall på Stockholmsutställningen 1897 till restaurang på Skansen och nu barncirkus.

Läs mer ›

Lördagar: cirkusskola för barn

Spring i benen och myror i brallan? På lördagar kan alla spralliga barn lära sig cirkuskonster av riktiga cirkusartister. Testa balansen genom att gå på lina eller balansera på en boll (med lite hjälp så klart) eller jonglera med bollar och dukar som en riktig jonglör. Du kan också prova på att klättra i tyg och rocka rockring.

Cirkusskolan är öppen varje lördag kl 11-16 fram till 18 april.
Cirkusskolan är gratis och ingår i entréavgiften till Skansen.

Söndagar: föreställningen Cirkus Skansen

Cirkus Skansen är en hisnande cirkusföreställning för stora och små med akrobatik, pirater och clowner. Följ med Cirkusdirektör Mamsell Jacqueline och hennes unga stjärnskott på en magisk resa i cirkusens värld. Förmodligen världens bästa värld!

Möt bland många andra den svävande Miss L i sin trapets och clownen Lilla Lily som gör sitt allra yttersta för att hjälpa till. Se världens starkaste lyfta världens tyngsta föremål och piraterna från Karibien som tar fram stormseglen högt över manegens golv. Se vår jonglör med sina bollar och Eddi Merx som bara har ett hjul på sin cykel. Välkomna!

Cirkus Skansen har föreställningar varje söndag kl 13 och 15 fram till den 19 april.

BILJETTER

Biljetterna säljs i huvudentrén till föreställningarna samma dag.

PRIS

Barn 2-15 år: 30 kr
Vuxen: 50 kr


Liknande aktiviteter

Upp