Barnens allsång på Skansen
Sparad som favorit Spara som favorit

Barnens allsång

På Barnens allsång får barnen visa att de kan själva. Genom att sjunga, dansa och hålla rätt på alla rörelser klår de den stora allsången med hästlängder.

Sollidenscenen

Evenemang på Sollidenscenen

Sollidenscenen har utvecklats till en nationalscen som förknippas med nyår, nationaldagsfirande och Allsång på Skansen.

Läs mer ›

Tider

sön 28/6 14:00 - 15:00
sön 5/7 14:00 - 15:00
sön 12/7 14:00 - 15:00
sön 19/7 14:00 - 15:00
sön 26/7 14:00 - 15:00
Visa alla tider ›

Barnens allsång med sång, musik och dans

Söndagar från slutet av juni och en bit in i augusti är det full fart på Sollidenscenen när vi bjuder in till Barnens allsång. En aktuell artist gästar programmet och allsångsledare är liksom tidigare Ayla Kabaca som i år får sällskap av Jecko & Jessie. Tillsammans med Krumelurorkestern, barnkören Spektrum under ledning av Marie Bejstam och unga dansare från Lasse Kühlers dansskola blir det full fart på scenen. Sjung och ha kul tillsammans med oss i sommar!

För att se Barnens allsång på plats på Skansen behöver du bara betala entréavgift. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen.

Jecko & Jessie
Jecko & Jessie

Medverkande i Barnens allsång

Ayla Kabaca är för många känd för sitt arbete som programledare på SVT's Bolibompa och i ungdomsprogrammet Ramp på UR. Som musikalartist har hon medverkat i en rad olika uppsättningar. Hon är också frekvent sångerska och programledare vid några av Sveriges största konserthus. Ayla har varit allsångsledare för programmet "Barnens Allsång på Skansen" sedan 2006.

Jecko & Jessie är kända ansikten från Barnkanalen och SVT men har uppträtt både runt om i Sverige och utomlands i över 20 år. Med magi, trolleri och fantasi får de publiken att tappa andan.

Krumelurorkestern består av Klas Backman (kapellmästare och trummor), Björn Börjeson (gitarr), Jonas Karlhager (bas), Fredrik Henriksson (keyboard) och Christer Falk (percussion).

Marie Bejstam, utbildad musiklärare och körpedagog, har jobbat som musiklärare i grundskolan och kommunala musikskolan i 20 år. Hon har arbetat med babysång, småbarnsrytmik, musiklekis och förskola samt med körsång för alla åldrar.

Lasse Kühlers dansskola är en av Stockholms ledande dansskolor som har skolat många av landets mest folkkära artister. Från Tegnérlunden sprider de dansglädje i hela Stockholm och för alla åldrar!


Liknande aktiviteter

Upp