Babblarna Andra Musikalen

Datumet för denna aktivitet har passerat

Sparad som favorit Spara som favorit

Babblarna på Skansen

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel. Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar får en uppföljare!

Sollidenscenen

Evenemang på Sollidenscenen

Nationalscenen Sollidenscenen har inte bara Stockholms vackraste utsikt – här kan du njuta av Allsång på Skansen, nyår, nationaldagsfirande liksom en mängd folkkära artister och världsstjärnor varje år.

Läs mer ›

Babblarna

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, “Grattislåt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Här kan du läsa mer om Babblarna

Biljetter till Babblarna

För att se Babblarna på plats på Skansen behöver du bara betala entréavgift. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen. Vid populära evenemang blir det ibland köer i Skansens entréer.

Tips: Köp förköpsbiljett i biljettshopen >> så går det snabbare att komma in.


Liknande aktiviteter

Upp