Barnens allsång

Barnens allsång

Utskrift Lyssna

Du är här

Allsång på Skansen har varit svenskarnas sommarfavorit i decennier och ett trevligt sommarnöje. På Barnens allsång får barnen visa att de kan själva. Genom att sjunga, dansa och hålla rätt på alla rörelser klår de den stora allsången med hästlängder. Inte minst när det gäller inlevelse och klös.

Allsångsledare är liksom tidigare Ayla Kabaca som håller igång tillsammans med Krumelurorkestern, barnkören Spektrum under ledning av Marie Bejstam och Tobbe Trollkarl! Sjung och ha kul med oss i sommar!

Ayla Kabaca är för många känd för sitt arbete som programledare på SVT's Bolibompa och i ungdomsprogrammet Ramp på UR. Som musikalartist har hon medverkat i en rad olika uppsättningar. Hon är också frekvent sångerska och programledare vid några av Sveriges största konserthus. Ayla har de senaste åren varit fast allsångsledare för föreställningen "Barnens Allsång på Skansen".
Tobbe,Tobias Blom, gör långt över 100-talet föreställningar per år, mestadels som Tobbe Trollkarl, men även som konferencier eller programledare på tillställningar, då ofta med en magisk touch som lyfter det hela.
Marie Bejstam, är utbildad musiklärare och körpedagog, har jobbat som musiklärare i grundskolan och kommunala musikskolan i 20 år. Hon har arbetat med babysång, småbarnsrytmik, musiklekis och förskola samt med körsång för alla åldrar. Marie är ofta anlitad inspiratör, fortbildare och föreläsare.
Krumelurorkestern - Klas Backman (kapellmästare och trummor), Björn Börjeson (gitarr), Jonas Karlhager (bas),  Jonas Alatalo (keyboard)
 

E.g., 2016-07-26
E.g., 2016-07-26
söndag 31 juli
När Var

Barnens allsång

Dagens gästartist: Panetoz

14:00 - 
15:00
Sollidenscenen
söndag 07 augusti
När Var

Barnens allsång

Dagens gästartist: Samir & Viktor

14:00 - 
15:00
Sollidenscenen
söndag 14 augusti
När Var

Barnens allsång

Dagens gästartist: Markoolio

14:00 - 
15:00
Sollidenscenen
söndag 21 augusti
När Var

Barnens allsång

Dagens gästartist: Boris René

14:00 - 
15:00
Sollidenscenen
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------