Julklappstips!

På jakt efter julklappar eller nyårsgåva till medarbetare och kunder? Låt oss komma med förslag på klappar till kollegor och kunder. I våra butiker och verkstäder finns julklappar i både moderna och traditionell design.

Julklappar från Skansenbutiken

Skansenbutiken är full av klassiskt hantverk och nyskapande design. Här finns också Skansens egen kollektion. Många av inredningsprodukterna är inspirerade av den mönsterskatt som finns i Skansens klädkammare. Tidlösa produkter full av historia. Ge bort en del av Sveriges historia i julklapp! Välkommen in i Skansenbutiken utanför Skansens huvudentré. Vi hjälper gärna till med julklappsarrangemang. Du kan också handla direkt i Skansens webshop.

Julklappar från Glasbruket

Stockholms enda glashytta finns intill Stockholms glasbruk på Skansen. Här hittar du vackra och personliga klappar för kunder och medarbetare. Kanske ett prydnadsglas eller konstglas. Alla produkter som säljs har skapas i hyttan.

Pyntljusstake från Krukmakeriet

Pyntljusstake från Krukmakeriet
Pyntljusstake från Krukmakeriet |

Julgåva från Krukmakeriet? Vår uppskattade pyntljusstake som pyntas fint till jul eller efter säsong, 240 kr(inkl moms). Här hittar du inspiration och fler julgåveförslag från Krukmakeriet. Vi kan sätta ihop fina individuella julgåvor från vår kollektion. Vi kan pynta och paketera efter era önskemål.

Upp