Julbord på Restaurang Solliden, Skansen

Julbord och julgott

Julens smaker är fantastiska! Våra restauranger och caféer har laddat skafferierna med julmat och bullat upp med julgott. Kombinera ditt julbord med unika upplevelser och visningar på Skansen!

Restauration Gubbhyllan

Njut av juletiden med vintertallrik med julens smaker på traditionellt sätt tillagade med omsorg och kärlek till vår svenska matkultur.
Tel 08-664 4200
E-post bokning@gubbhyllan.se
Gubbhyllan

Krogen Stora Gungan

Ligger vackert i vårt stadskvarter och serverar ett traditionellt julbord i rustik 1800-talsmiljö. Om sällskapet är stort går det bra att hyra hela huset för fest.
Tel 08-660 66 01
E-post bokning@storagungan.se
Stora Gungan

Sollidens restauranger och festvåning

I år bjuder bröderna Kappens på julbord. I fantastisk traditionell miljö dukas traditionsenligt julbord med klassiska delikatesser fram.
Tel 08-566 370 00
E-post: info@skansensrestauranger.se
Sollidens Restauranger

Flickorna Helin

Moderna maträtter med rustik anda. Unik byggnad med öppen spis i en varm och ombonad miljö. Jularrangemang för mindre grupper och vacker festvåning för större sällskap.
Tel 08-664 51 08
E-post info@flickornahelin.se
Flickorna Helin

Skansen-Akvariets Julfest

Djungeljul! Djurisk hemlig välkomstdrink. Exklusiv enskildhet! Annorlunda julbuffé. Hemlagad glögg. Ljus, kandelabrar, nystärkt linne, krokodiler och hitta Nemo! Det är dukat för julfest på Skansen-Akvariet, en upplevelsemiddag för alla sinnen.
Skansen-Akvariets guide: Tytte Hellman 0708-88 44 89
E-post: tytteh@gmail.com
Skansen-Akvariets Julfest


Jul på Skansen - för företag

Upp