Björn Skifs på Skansen
Sparad som favorit Spara som favorit

Björn Skifs – Bitar ur mitt liv

50 fantastiska år med Björn Skifs i ny show på Skansen!

Sollidenscenen

Allsång på Skansen

Den nuvarande Sollidenscenen byggdes 1938. Här har stora och små stjärnor uppträtt genom åren.

Läs mer ›

Tider

fre 31/8 20:00
lör 1/9 20:00
Visa alla tider ›

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. I slutet av sommaren 2018 uppträder Björn Skifs på Skansen och Solliden-scenen med en helt ny show som han kallar "Bitar ur mitt liv".

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, berättar Björn Skifs.

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, säger Björn Skifs med ett leende.

Köp biljetter här>>

OBS! Köp dina biljetter endast från Göta Lejon eller Ticketmaster. Andrahandssajter säljer oftast biljetter till högre priser och utan garanti för att de är äkta.

Biljetter som inte är köpta via Göta Lejon eller Ticketmaster byts eller ersätts inte.


Liknande aktiviteter

Upp