Ayla & Tobbe, Barnens Allsång på Skansen

Datumet för denna aktivitet har passerat

Spara som favorit

Barnens allsång

På Barnens allsång får barnen visa att de kan själva. Genom att sjunga, dansa och hålla rätt på alla rörelser klår de den stora allsången med hästlängder.

Sollidenscenen

Allsång på Skansen

Den nuvarande Sollidenscenen byggdes 1938. Här har stora och små stjärnor uppträtt genom åren.

Läs mer ›

Barnens allsång – gästartister 2017

2 juli: Wiktoria
9 juli: Boris René
16 juli: Charlie Grönvall
23 juli: Anton Hagman
30 juli: Dolly Style
6 augusti: Axel Schylström
13 augusti: Dinah Nah 
20 augusti: Jasmine Kara

Barnens allsång – medverkande

Allsångsledare är liksom tidigare Ayla Kabaca som håller igång tillsammans med Krumelurorkestern, barnkören Spektrum under ledning av Marie Bejstam och Tobbe Trollkarl. Sjung och ha kul med oss i sommar!

Ayla Kabaca är för många känd för sitt arbete som programledare på SVT's Bolibompa och i ungdomsprogrammet Ramp på UR. Som musikalartist har hon medverkat i en rad olika uppsättningar. Hon är också frekvent sångerska och programledare vid några av Sveriges största konserthus. Ayla har de senaste åren varit fast allsångsledare för föreställningen "Barnens Allsång på Skansen".

TobbeTobias Blom, gör långt över 100-talet föreställningar per år, mestadels som Tobbe Trollkarl, men även som konferencier eller programledare på tillställningar, då ofta med en magisk touch som lyfter det hela.

Marie Bejstam, är utbildad musiklärare och körpedagog, har jobbat som musiklärare i grundskolan och kommunala musikskolan i 20 år. Hon har arbetat med babysång, småbarnsrytmik, musiklekis och förskola samt med körsång för alla åldrar. Marie är ofta anlitad inspiratör, fortbildare och föreläsare.

Krumelurorkestern: Klas Backman (kapellmästare och trummor), Björn Börjeson (gitarr), Jonas Karlhager (bas), Jonas Alatalo (keyboard). 

Medverkar gör också dansare från Lasse Kühlers dansskola.

- LÄS MER -

För att se Barnens allsång på plats på Skansen behöver du bara betala entréavgift.
Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen.


Liknande aktiviteter

Upp