Babblarna på Skansen

Datumet för denna aktivitet har passerat

Sparad som favorit Spara som favorit

Babblarna - första musikalen

En svängig, interaktiv och rolig musikal för små barn med barnens favoriter Babblarna. Se Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo skaka loss på Sollidenscenen.

Sollidenscenen

Allsång på Skansen

Den nuvarande Sollidenscenen byggdes 1938. Här har stora och små stjärnor uppträtt genom åren.

Läs mer ›

Biljetter till Babblarna

För att se Babblarna på plats på Skansen behöver du bara betala entréavgift. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen. Vid populära evenemang blir det ibland köer i Skansens entréer. Tips: Köp förköpsbiljett i biljettshopen >> så går det snabbare att komma in.

Babblarna

Babblarna är ett färgglatt gäng som tagit Sverige med storm, men de är mer än ett gäng skojiga sötnosar… De kan verkligen hjälpa barn i deras tidiga språkutveckling! I leken i Babblarnas värld, när barnen lyssnar och härmar Babblarna, utvecklas barnens eget språk.

Babblarna som musikal

Söndagarna den 17 juni och 26 augusti kan ni se Babblarna som musikal – en historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

Här kan du läsa mer om Babblarna>>


Liknande aktiviteter

Upp