Event för större grupper

Du är här

Det centrala läget i Stockholm gör Skansen till den idealiska platsen för stora företags- och familjeevent. En självklart mötes- och eventplats vid sociala evenemang under en konferens eller kongress. Ett stort event kan vara allt från 100 personer upp till flera tusen.

Familjedag

Delad glädje är sann glädje! En heldag på Skansen för hela familjen. Dagen fylls med exakt det som ni själva önskar. Ta del av Skansens ordinarie och fantastiska utbud, lägg till det som passar tillfället; fikakuponger, entré till Skansen-Akvariet, ponnyridning, turer med Skansentåget, visningar och många andra aktiviteter. Kanske behöver ni en lokal att samlas i.
För den riktigt stora familjedagen kan Sollidenscenen användas för underhållning och musik.
Tid: Hela maj-september

Hälsodag

Förlägg en hälsodag på Skansen! Kombinera hälsovisningar, sunda aktiviteter och friska inslag till ett spännande och kunskapsnyttigt program. Hälsosam mat därtill.
Tid: När helst under året

Fullt liv i Stadskvarteren

Under en kväll öppnas hus, gårdar och verkstäder speciellt för din grupp. Värdar i tidstypiska kläder och skickliga hantverkare välkomnar gästerna att stiga på. Det rör sig av folkliv i Stadskvarteren och positivhalare ger en levande bild av hur livet kunde te sig i en stad i Sverige i slutet av 1800-talet. Använd sinnena och smaka på det förgångna.
Tid: Kvällstid efter Skansens stängning. När helst under året.


Konsert i Seglora kyrka

Musik hör livet till. Varför inte bjuda personal och kunder på en musikupplevelse i vackra Seglora Kyrka? En perfekt miljö för många sinnesupplevelser. Sång av Skansenkören, sköna toner av trumpet, julkonsert eller egen vald musik.
Kyrkan har plats för 280 personer.

Egen folkparkskväll på Galejan

Upplev en riktig folkparkskväll på Skansens anrika dansbana och få en smak av sommaren! Bandet spelar live, det svänger om musiken och dansen är i full gång. Ta en tur med karusellen eller våga dig på slänggunga! Stämningen stiger. I anslutning till dansen serveras fräsch sommarmat och dryck därtill. Musik och underhållning efter tycke och smak. Eventet äger rum på Galejan med dansbana, tivoli och servering som är abonnerat för er kväll. Passar lika bra på våren, som för- och sensommar.
Antal: Upp till 1 000 personer

Och mycket mycket mer

Önskar ni folkdansuppvisning, körsång, spelmän, kyrkomusik eller kanske körning med hästvagn kan även det ordnas. För underhållning har Skansen ett brett kontaktnät med olika artister och musiker.

Upplägg och offert

Tillsammans skapar vi eventet så som ni önskar det. Kontakta oss för offert.

Kontakt

För information om event på Skansen kontakta Katarina Ridderberg, evenemangskoordinator, på tel 08-442 82 66 eller e-post katarina.ridderberg@skansen.se