Att mötas på Skansen

Du är här

Skansen är en oas mitt i storstaden. Här infinner sig ett naturligt lugn och nyfikenhet på det som en gång var.

En kreativ miljö som öppnar sinnena och ger plats för eftertänksamhet. Det är nyttigt att ibland få distans till den moderna stressiga vardagen vi lever i, om än bara för ett ögonblick.

Den historiska atmosfären, djurens närvaro och Skansens vackra miljöer är något för dig som vill erbjuda alla ett stimulerande möte. Skansen har ett antal lokaler för olika former av sammankomster. Det är kulturhistoriska miljöer som är mycket lämpliga för enklare möten och kundträffar. Historiens vingslag och atmosfären sätter prägel på mötet mer än tekniken. Ett möte på Skansen är ett möte i tid och rum. Förgyll vistelsen med ett spännande besök i Skansens unika miljöer. Vi erbjuder visningar, föredrag, aktiviteter och företagsarrangemang för små och stora grupper.

Skansen som mötesplats

För lokaler och evenemang, kontakta Katarina Ridderberg, tel 08-442 82 66 eller e-post katarina.ridderberg@skansen.se. Konferenslokaler för upp till 300 personer tillhandahåller Skansen genom Restaurang Solliden. Mer information finns på Restaurang Sollidens hemsida.